Sök
  • Kicki Pilenås

Nytt år Ny hemsida


Måste börja med att tacka bästaste Annika Bergh som har fixat, grejat och ffa haft tålamod med mig som inte begriper någonting av detta med hemsidor. Hon har verkligen försökt förklara, men det är inte lätt, många goda skratt har det dock blivit.

Annars händer det inte så mycket i Willowridge just nu. Vi bara väntar och väntar på både det ena och det andra ;) mest dock på våren. Vi har bl a väntat på att Rea ska börja löpa, men det verkar vara något konstigt där. Gjorde ett ultraljud för att se att allt är ok, och veterinären trodde att hon skulle börja när som helst, men det vill sig inte. Snart åker hon hem till sin matte igen, och vi får börja fundera på hur vi ska göra? Har lite otur i vår uppfödning just nu!

Annars är det mycket planer inför våren. Har otroligt många kurser, prov att döma eller deltaga i, samt träningar inbokade i vår, och det är förstås riktigt roligt.


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png