Sök
  • Kicki Pilenås

Nytt år Ny hemsida


Måste börja med att tacka bästaste Annika Bergh som har fixat, grejat och ffa haft tålamod med mig som inte begriper någonting av detta med hemsidor. Hon har verkligen försökt förklara, men det är inte lätt, många goda skratt har det dock blivit.

Annars händer det inte så mycket i Willowridge just nu. Vi bara väntar och väntar på både det ena och det andra ;) mest dock på våren. Vi har bl a väntat på att Rea ska börja löpa, men det verkar vara något konstigt där. Gjorde ett ultraljud för att se att allt är ok, och veterinären trodde att hon skulle börja när som helst, men det vill sig inte. Snart åker hon hem till sin matte igen, och vi får börja fundera på hur vi ska göra? Har lite otur i vår uppfödning just nu!

Annars är det mycket planer inför våren. Har otroligt många kurser, prov att döma eller deltaga i, samt träningar inbokade i vår, och det är förstås riktigt roligt.


Senaste inlägg

Visa alla

Inga labradorvalpar vår -21

Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela ALLA som väntat Pippi-Brave valpar att det inte blir några. Trots fin kärlek mellan de båda så finns där inget att finna på ultraljudet :( Nu väntar vi

Platser kvar

Det finns några platser kvar på a-provs kurserna. Jätteroligt sätt att träna hund, så missa inte detta. Fotgåendetillfällena är slut för denna gång, blev väldigt uppskattat och jag var imponerad över

Valpar i vår

Nu vågar vi hoppas på valpar i vår :) Pippi träffade och uppskattade sin partner för 14 dagar sen, och i skrivande stund är Caxa och hälsar på sin kille och meddelanden har nått mig att parningar utfö

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png