top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Nytt år Ny hemsida


Måste börja med att tacka bästaste Annika Bergh som har fixat, grejat och ffa haft tålamod med mig som inte begriper någonting av detta med hemsidor. Hon har verkligen försökt förklara, men det är inte lätt, många goda skratt har det dock blivit.

Annars händer det inte så mycket i Willowridge just nu. Vi bara väntar och väntar på både det ena och det andra ;) mest dock på våren. Vi har bl a väntat på att Rea ska börja löpa, men det verkar vara något konstigt där. Gjorde ett ultraljud för att se att allt är ok, och veterinären trodde att hon skulle börja när som helst, men det vill sig inte. Snart åker hon hem till sin matte igen, och vi får börja fundera på hur vi ska göra? Har lite otur i vår uppfödning just nu!

Annars är det mycket planer inför våren. Har otroligt många kurser, prov att döma eller deltaga i, samt träningar inbokade i vår, och det är förstås riktigt roligt.


Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

bottom of page