top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Födelsedagar, bröllop och framgångar i Augusti


Då har vi kommit till slutet av augusti månad, och det har som vanligt hänt en del sen sist jag uppdaterade.

Vi var på väg på Lag-SM när jag sist skrev, och där hamnade vi till slut på en 8:de plats. Vi hade en rolig helg, med glatt humör i laget, och det var det viktigaste för oss.

Roligt var att Willowridge Five Senses ”Sansa” och Helene som ingick i ett lag från Östra hade en fin rad 20 14 19 20 20 20. Riktigt snyggt!

Sen hade vi nästan en månad utan att det hände särskilt mycket hund, mycket annat dock med lite födelsedagar bröllop mm.

Nu har det dock hänt lite mer:

Maria har varit på utställning med Ajrån så nu har hon på papper att han är både SE(j)JCH & NJCH Willowridge Two Steps From Hell Wow säger vi, och än en gång stort GRATTIS!

Birgitta och Zack (W. Three A Magic Number) har tagit sin andra 1:a i ökl och tar i och med det klivet upp till nästa klass. Stort Grattis !!

Först ut i 5-kullen kom Gunilla med Peak (W.Five Peak) i nkl, Vi säger Grattis till 1:a priset och önskar dem lycka till ökl så småningom.

Asbjörn och Tango (W.Three To Tango) var i Kiruna och tog en 1:a i ekl. De är fantastiska de där två Stort Grattis!

Även vi har hunnit med lite framgångar då Henrik och Kalla (W.Three Black Juniper) vann ökl (på fantastiska 96 poäng) på det underbara BröllpsWT vi fick deltaga på i Norge. Trond och Aase hade fixat så fint med ALLT. Tetra (W.Four Reasons)och jag kom på en fin andra plats på 92 poäng, och det var jag riktigt nöjd med förstås.

Hanen ni ser här på bilden ovan är Otto (Capandus Sky Loch Dunvegan) Riktigt snygg och trevlig hane som vi hälsat på när vi var i Norge. Se mer på Valpar.


Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

bottom of page