Sök
  • Kicki Pilenås

Både medgång och motgång i Oktober


Då är snart oktober månad gått också. Vi har haft medgångar och motgångar. Henrik och Kalla var i Norge och fick sin andra 1:a i ökl, dessutom med HP och domarens favorit. Kan inte bli så mycket bättre Tetra startades också där, med en fin 2:a som resultat. Vattendirigeringen var det enda som krånglade till sig, så nu vet vi vad vi ska rätta till.

Twotea har startat 2 gånger till i ekl. Har sannerligen gått troll i mina b-provsstarter, och det vill sig inte riktigt ända fram. Varje gång är det någon ny liten detalj, så nu har jag alla valörer som går att få. Vi gjorde dock det praktiska provet, och där fick vi med beröm godkänt, och det är förstås huvudsaken. Twotea visar verkligen sin erfarenhet under höstens jakter och jag är sååå nöjd med hennes insatser där.

Vi hoppas och tror att både hon och syster Rea inte ska börja löpa för tidigt (innan sista oktober) så att det ska bli valpar i huset under våren. Återkommer med det så fort jag vet mer.


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png