Sök
  • Kicki Pilenås

Både medgång och motgång i Oktober


Då är snart oktober månad gått också. Vi har haft medgångar och motgångar. Henrik och Kalla var i Norge och fick sin andra 1:a i ökl, dessutom med HP och domarens favorit. Kan inte bli så mycket bättre Tetra startades också där, med en fin 2:a som resultat. Vattendirigeringen var det enda som krånglade till sig, så nu vet vi vad vi ska rätta till.

Twotea har startat 2 gånger till i ekl. Har sannerligen gått troll i mina b-provsstarter, och det vill sig inte riktigt ända fram. Varje gång är det någon ny liten detalj, så nu har jag alla valörer som går att få. Vi gjorde dock det praktiska provet, och där fick vi med beröm godkänt, och det är förstås huvudsaken. Twotea visar verkligen sin erfarenhet under höstens jakter och jag är sååå nöjd med hennes insatser där.

Vi hoppas och tror att både hon och syster Rea inte ska börja löpa för tidigt (innan sista oktober) så att det ska bli valpar i huset under våren. Återkommer med det så fort jag vet mer.


Senaste inlägg

Visa alla

Inga labradorvalpar vår -21

Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela ALLA som väntat Pippi-Brave valpar att det inte blir några. Trots fin kärlek mellan de båda så finns där inget att finna på ultraljudet :( Nu väntar vi

Platser kvar

Det finns några platser kvar på a-provs kurserna. Jätteroligt sätt att träna hund, så missa inte detta. Fotgåendetillfällena är slut för denna gång, blev väldigt uppskattat och jag var imponerad över

Valpar i vår

Nu vågar vi hoppas på valpar i vår :) Pippi träffade och uppskattade sin partner för 14 dagar sen, och i skrivande stund är Caxa och hälsar på sin kille och meddelanden har nått mig att parningar utfö

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png