Sök
  • Kicki Pilenås

Reas löp


”Inget är som väntans tider” brukar man säga, och det är verkligen sant. Väntar och väntar på att Rea ska börja löpa, men än finns inget tecken på detta. Hon har varit här hos oss under en tid, ifall hon skulle gå i löp, men som sagt inget än. Detta har då ställt till lite huvudbry eftersom vi snart åker till England några veckor, men gode vännen Guy har gett oss några förslag, så börjar hon löpa f.o.m nu – jul, så får hon komma med till England och finna kärleken där.

Han heter Erithacus Scarp kallas för Ben, och här är ägare Adams egna ord:

- Hi Kicki, he really is a dog in a million!! I originally bought him as a fishing companion and didn’t know anything about trailing or picking up. On his 4th trial he won a all aged (Aged 3) next season he won a two day open and qualified me for the 2013 IGL Championship and I have also had 3rd in a 2 day open and a 3rd in a one day open. He really is a dog that changed my life and made me hooked… if only all my dogs could be as good as him.

He is a fearless dog which is happy in brambles, stinging nettles etc but with a lovely soft nature and was so easy to train. He has always been a house dog and now he is retired is a campaign for my Mum.

Health wise – I have never had a problem with him. He has 4:2 Hips 0:0 Elbows PRCA – Clear CNM – Clear EIC – Clear SD2 – Carrier – is you bitch Clear??

Dam – Tudorcourt Redstart Sire – Ace of Haverholme

I have won this season with my first bitch which I plan on using Ben (Erithacus Scarp) to run my lines.

Jaha, så nu fortsätter vi vänta helt enkelt.


Senaste inlägg

Visa alla

Inga labradorvalpar vår -21

Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela ALLA som väntat Pippi-Brave valpar att det inte blir några. Trots fin kärlek mellan de båda så finns där inget att finna på ultraljudet :( Nu väntar vi

Platser kvar

Det finns några platser kvar på a-provs kurserna. Jätteroligt sätt att träna hund, så missa inte detta. Fotgåendetillfällena är slut för denna gång, blev väldigt uppskattat och jag var imponerad över

Valpar i vår

Nu vågar vi hoppas på valpar i vår :) Pippi träffade och uppskattade sin partner för 14 dagar sen, och i skrivande stund är Caxa och hälsar på sin kille och meddelanden har nått mig att parningar utfö

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png