top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Kennelns 1:a Champion heter Ajrån !!!


Vi är så oerhört glada att få Gratulera Maria som fört fram kennel Willowridge 1:a champion. SE J(j)CH NO JCH W. Two Steps From Hell med tilltalsnamnet Ajrån. Inte bara svensk jakt champion, utan även norsk! Så bra gjort <3 Stort stort Grattis från oss!

De två öppen hundar som även har startat kom dock inte närmare sitt championat. Visa "W.Three The Visibility" och Mikael gjorde iof ganska bra, men det blev lite väl omständligt i vissa delar, det räckte dock till en 2:a. Henrik och Kalla "W Three Black Juniper" satte inte en tass fel, men fick av någon outgrundlig anledning för sig att knäcka andra duvan hon hämtade på söket, provets näst sista fågel !!! :( :( Ja, ja påt igen bara <3


Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

bottom of page