top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Lyckad kennelträff i maj


En mycket lyckad kennelträff har vi haft! på alla sätt Hoppas och tror att alla fick bra träning och tips. WT upplägget på lördagen blev riktig succé! ! Auktoriserade domare på alla rutor, som talade om hur många poäng man fått, och ffa varför. Tack till Lasse Hedman, Leif Gustafsson, Peter Boltorp och Bertil Furberg som gjorde den dagen så fantastiskt lyckad. (Jag dömde också en ruta)

Att sen Willowridge tog storslam gjorde ju inte helgen sämre.

Grattis Birgitta med W. Three A Magic Number "Zack" som fick dela 1:a platsen i nkl på 98 poäng! !! Hon delade den med Benke Odenmark som med sin fina Copper hade exakt lika poäng och lika många 20-or.Copper kommer från Moormans.

Jan och W. Two To Tango "Jaro" tog fina 87 poäng i ökl! Vann gjorde Bolly med duktiga Djurbergas hunden "Tre". Jan blev placerad 3:a då två hundar hade samma poäng.

I ekl vann Katarina och W.One Worth Waiting For "Sam" ❤ med 89 p och jag kom på andra plats med Twotea 86 p. Fullkomligt fantastiskt!

Måste bara få dela med mig delar av ett mail som kom från Jan efter kennelträffen " Den høye kvaliteten på Willowridgehundene - nå gjennom flere kull- imponerer meg stort. Dere har jo og et spesielt talent til å finne trivelige valpekjøpere. Hvilken trivelig gjeng!" Tack för det, och ta åt er av detta ni som var med!

Henrik och jag är så glada över er alla. Tack för att ni kom !!

Tack för ännu ett år med gott samarbete Lasse & Anna-Karin kennel Moormans samt Anneli kennel Benningdale. Vill också tacka Tina Boltorp och Bolly som (förutom de domare som nämndes ovan) också hjälpte oss.

Det har hänt mer sen jag uppdaterade, bl.a tog Twotea sin andra 1:a i ökl, och nu ska vi ta oss an ekl. Känns som hon är redo, men vi får se i höst. Även något A-prov hoppas jag att vi kommer med på.

Henrik med Tassen och jag med Twotea är med i laget som ska representera Värmland på lag-SM senare i sommar. Spännande förstås. Övriga i laget är Katarina och Sam, Bolly med Tito och Birgitta med Zack. Kul ska vi iaf ha, det kan jag lova.

Unghundsderbyt är nästa arrangemang och resa. Otroliga 225 hundar anmälda, och det kommer bli en låååång dag. Har en del betydelse hur hundarna kan hantera detta skulle jag tro. Kuligt ska det bli, och vi som är där från Willowridge ska i första hand ha en trevlig och rolig dag, oavsett resultat.


Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

bottom of page