top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

WT Lång Säteri 6 maj


Stort Grattis till Mikael som vann ökl med sin fina Visa (W Three The Visibility) som vann ökl på fina 86 poäng ! Jag lånade Kalla (W. Three Black Juniper) av Henrik, och vi hamnade på en fin fjärde plats Birgitta och Zack (W.Three a Magic Number) var strax utanför prispallen, men gjorde många mycket fina prestationer. Både Tetra och Kåffi behöver vi finslipa lite till för att nå de höga poängen, men de kommer var så säker. Bröt flera stationer med Tetra då hon inte var distinkt på tecken och signaler, bättre att tänka på framtiden.

I ekl vann jag med Twotea (W.Two For Tea) på fantastiska 93 poäng! Hon är så pålitlig! och fastän hon inte verkade vara på topp, så utför hon stationerna med rutin. Jag bara älskar hennes linjer <3 Ska dock gå till veterinären ;) med henne till vecka, hon är inte så pigg och glad så jag misstänker att det är något som inte stämmer.

Grattis till Maria och Ajrån (W. Two Steps From Hell) som tog 3:dje platsen Även han är pålitlig, men uppskattar nog jakten mer än dessa tråkiga tygpåsar.

En mycket bra Willowridge-dag!


Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

bottom of page