Sök
  • Kicki Pilenås

Bästaste Guy Bennet


Tidigt 2016 började vi planera för att Guy Bennet skulle komma till oss i Willowridge under vår-17. Vi planerade och fixade och trixade med boende, resor, marker, hur lägga upp kursen osv. Med facit i hand kunde det inte blivit bättre. Vi fick se delar av kennelns uppfödning, och vilken fröjd för ögat <3 så duktiga hundar och förare !!! Verkar som vår kennel fått de absolut bästa och finaste valpköparna. Att vi också hade tur med väder, ok boende och väldigt trevligt med högt i tak och god stämning, gjorde förstås helgen ännu bättre.

Bästaste Guy levererade som vanligt, och en av deltagarna tyckte jag satte ord på detta " Hans pedagogik i kombination med djupa kunskap är ju en fullträff" så sant! kunde inte sagt det bättre själv :)

Tack Asbjörn för fina bilder!


Senaste inlägg

Visa alla

Hane bestämd

Då har jag då äntligen bestämt mig, så många tankar och funderingar, men när valet väl är gjort känns det helt rätt. Pippi förväntas löpa november/december 2020, se mer under "valpar" Mycket som hände

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png