top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Ömsom vin ömsom vatten

Börja med att gratulera 2 ur 7-kullen som fått Excellent i nkl. Anita med Duffy, och Jennie med Shiv. Bra jobbat !!Vill också gratulera Emil och Svante som endast ett år gammal (fyllde förra veckan) tog tre raka 1:or i viltspår, och därmed champion !! Wow, bra jobbat !!


Jag själv och Hexi har också fått ett excellent och nu ska vi ta oss an ekl så småningom.


Vi har också varit på vackra Skokloster under helgen och tävlat både i lag och individuellt. Då Birgitta och SEJCH Zack fick förhinder, så hoppade Happy (1:a nkl) och Helén in som reserv. Och oj som hon gjorde det ! fick högsta poäng av oss i laget, och löste sina uppgifter med bravur.

Hexi och Pippi visade sig väl inte från sin absolut bästa sida ffa under individuella tävlingen, men så är det ibland, och vi hade som vanligt fina dagar med alla fantastiska vänner vi har i dessa kretsar. Willowridgehundarna som deltog gjorde många fina prestationer, och vi är så glada för er alla.

Stort stort tack !! Bitte, Patricia alla domare och ffa alla ni funktionärer som ställer upp så vi kan roa oss under dessa dagar. Ni är grymma !!! <3

Vill förstås också tacka Anita och Jörgen som öppnade sitt hem för oss TACK

Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comentarios


bottom of page