Oss – består av Henrik, Kicki, Lovisa och Albin

Vi är så kallade ”fryksdalingar” och det innebär att vi bor i Frykens dal, närmare bestämt i ett samhälle som heter V:a Ämtervik, 1,5 mil söder om Sunne i Värmland.

by_fryken

Henrik
Började tidigt med jakt, men blev intresserad av jakt med retriever under början av 2000. Han hjälper till med sina hundar på alla sorts jakter, men tycker samarbetet med sin hund blir som allra roligast när han själv fått fälla viltet. Gör gärna eftersök på på stort som smått.
Startar gärna på prov och tävlingar, och då kommer tävlingsmäniskan fram. Har haft många fina framgångar både med Kruta och Tassen, och ser fram emot nya äventyr med Kalla

Han är mycket konsekvent i sin hundträning, och låter inte de små detaljerna gå omärkt förbi.

henrik


Kicki
Jag har varit aktiv i SSRK och LRK sedan början av 2000-talet. Jag har suttit med i styrelser, och hjälpt till på alla möjliga aktiviteter som har erbjudits. Jag gick SSRK:s instruktörsutbildning under tidigt 2000 tal, har haft en hel del kurser tillsammans med min gode vän ”Bolly”, och har sedan något år eget företag i ämnet. 

Jag köpte min första retriever -94, och efter första apporteringskursen, så visste jag att detta var något som jag ville fortsätta med. Snart blev det fler retrievers i familjen, och för närvarande har vi 4 stycken labradorer, och en tax.

Jag jagar praktiskt med mina hundar, och hjälper även till på större och mindre jakter. Jag är en tävlingsmänniska och startar gärna på A-, B, C-prov när tillfälle ges.

Jag fick min legitimation jaktprovsdomare B-prov hösten -10, och färdig BA 2016.

Kicki

Våra fina barn <3 

Lovisa

Lovisa

Albin

Albin

Background